promisiunea noastră

La Bale credem că putem face lumea mai bună pentru câinii noștri doar dacă relizăm că suntem responsabili pentru tot ceea ce experimentează ei, motiv pentru care am creat o platformă pentru o nouă generație de părinți de câini care au în comun dragostea pentru animale, gândirea sustenabilă și aprecierea pentru design și lucruri frumoase care sunt făcute să reziste.

aceleași alegeri responsabile pentru câinele tău.

Cu toții căutăm modalități de a trăi mai sustenabil și, în calitate de părinți de câini, alegerile pe care le facem zilnic pentru câinii noștri fac parte din acest nou stil de viață. Putem avea grijă de câinii noștri în timp ce avem grijă de planeta noastră.

promisiunea noastră

În calitate de consumatori moderni din zone urbane, în ultimii ani cu toții am devenit mai informați despre importanța alegerilor noastre de zi cu zi, ceea ce s-a tradus în urmărirea unui stil de viață mai natural, mai sănătos și sustenabil. Modul în care avem grijă de animalele noastre de companie nu ar trebui să facă excepție.

Dacă facem deja alegeri mai responsabile pentru noi înșine în ceea ce privește stilul de viață și obiceiurile alimentare, este firesc să ne dorim același lucru pentru familia noastră extinsă cu patru picioare. După ce ne-am dat seama că produsele pentru câini disponibile pe piață nu bifează toate căsuțele, am plecat într-o călătorie în care descoperim mărci și produse care împărtășesc același etos cu noi.

misiunea noastră

Bale a fost conceput ca un magazin one-stop, care adresează toate nevoile unui părinte modern de câine, prezentând o selecție atentă de produse care nu sunt doar frumos proiectate, ci și funcționale, sigure și sustenabile. Credem cu tărie că nu este nevoie să alegi între ceea ce iubești tu și ceea ce iubește câinele tău.