alegeri mici cu impact mare.

credem că putem face lumea mai bună pentru câinii noștri doar dacă recunoaștem că suntem responsabili în ultimă instanță pentru tot ceea ce trăiesc ei, motiv pentru care am creat o platformă pentru o nouă generație de părinți de câini, conectați prin dragostea lor pentru animale, gândirea sustenabilă și aprecierea pentru design și lucruri frumoase care sunt făcute să reziste. 

atunci când vorbim despre cum anumite produse sunt mai bune pentru oameni, comunități și planetă, trebuie să includem în mod natural și patrupezii familiei în această ecuație.

a fi părinte de câine implică responsabilitate. multă responsabilitate. să te îngrijorezi în mod constant dacă iei deciziile corecte pentru blănoșii tăi poate fi copleșitor. bale se străduiește să abordeze toate îndoielile și temerile cu privire la acest subiect și să  ofere confortul și liniștea unor alegeri mai bune. 
  • alimentație mai bună.

    în calitate de consumatori moderni și bine informați, suntem mai atenți la ceea ce mâncăm, astfel încat ne dorim mai mult și mai bun și atunci când vine vorba de hrana câinelui nostru: mai multă funcționalitate, mai multe suplimente, o nutriție mai bună, alternative pe bază de plante și etichete curate. la bale selectăm cu dragoste mărci de hrană pentru câini recomandate de medici veterinari, care pun un accent mai mare pe factorii pe care îi căutăm în propria noastră hrană: ingrediente organice și super-alimente, nimic artificial, fără aditivi, chimicale, coloranți sau conservanți.

  • design mai bun.

    inspirați de entuziasmul nostru pentru design și simplitate, credem că nu ar trebui să alegem între ceea ce iubim noi și ceea ce iubește câinele nostru și că accesoriile câinelui pot fi la fel de frumoase ca și preferatele noastre. în încercarea de a combate preconcepția că ''nu poți avea lucruri frumoase dacă locuiești cu un cățel '', la bale selectăm produse simple, atemporale, în culori neutre, care se pot integra cu ușurință în orice casa modernă fără a perturba estetica curată. prețuim totodată și funcționalitatea, deoarece ''arată bine'' capătă sens doar lângă ''funcționează bine''.

  • mai bine pentru planeta noastră.

     cu toții căutăm modalități de a trăi mai sustenabil și facem alegeri mai responsabile pentru noi înșine în ceea ce privește stilul de viață și obiceiurile alimentare. modul în care avem grijă de câinii noștri nu ar trebui să facă excepție și este firesc să ne dorim același lucru pentru familia noastră extinsă. bale a îmbrățișat această minunată inevitabilitate selectând doar produse naturale și durabile pentru câini, care sunt mai sigure pentru ei și mai prietenoase cu mediul nostru, produse care răspund nevoilor părinților de patrupezi ce sunt dispuși să-și asume un angajament față de sustenabilitate. 

1 de 3

nu trebuie să alegi între ceea ce iubești tu și ceea ce iubește câinele tău.

îmbrăcăminte

muncește din greu incât câinele tău să nu fie nevoit să poarte...