livrare

Livrare

Produsele comandate de pe site-ul www.balefriendly.ro pot fi livrate oriunde pe teritoriul României. La plasarea comenzii trebuie să specificați adresa la care doriți să vi se livreze produsele. Dacă doriți, puteți alege o adresă de livrare diferită de adresa de facturare.

După plasarea comenzii veți primi, în cel mai scurt timp, un e-mail sau telefon de confirmare a disponibilității produselor comandate.

Produsele sunt expediate în România prin curier rapid (Fan Courier sau DPD). Oferim transport gratuit la toate comenzile de peste 199 lei. Comanda dumneavoastră va fi expediată în 2-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Pentru comenzi mai mici de 199 lei tariful nostru standard de livrare este de 19 lei. La expedierea comenzii, folosim numai soluții de ambalare fără plastic.

Pe durata perioadei sărbătorilor de iarnă, având in vedere volumul de comenzi înregistrate pe siteul www.balefriendly.ro și programul firmei de curierat colaboratoare, termenul standard de livrare al comenzilor poate suferi modificari.

În cazul în care clientul (destinatarul) nu este acasă la vizita curierului, acesta va fi avizat şi contactat telefonic pentru stabilirea unei vizite ulterioare, la o dată şi oră la care coletul poate fi primit. Dacă în decursul a 2 săptămâni la adresa destinatarului nu a putut fi primit coletul după 2 vizite ale curierului, acesta va fi returnat expeditorului.

Plată

Puteți plăti cu cardul online sau ramburs, alegeți tipul de plată atunci când plasați comanda.

Card

Plata produselor se poate face Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

Ramburs la livrare

În momentul În care curierul vă livrează comanda, veți plăti contravaloarea produselor comandate, inclusiv taxa de transport, aceeași sumă care se confirmă imediat după plasarea comenzii.

Reclamații

Pentru orice problemă legată de conținutul coletului, vă rugăm să ne contactați în termen de 2 zile de la primire. Vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a rezolva orice inconvenient, atâta timp cât este în puterea noastră.