despre noi

alegeri mai bune pentru câini și oamenii lor

bale s-a născut din dorința de a provoca și redefini piața locală de retail pentru animale de companie, de a juca un rol, pe cât de mic, pe atât de important (sperăm) în crearea unei lumi mai frumoase și mai sănătoase în care să trăiască câinii noștri.

Din cauza dificultății cu care găseam produse de calitate pentru blănoșii familiei noastre, ne-am propus să creăm acest concept store, unde alegem cu atenție articolele pentru câini bine concepute, naturale și sustenabile, care sunt mai sigure pentru ei și mai prietenoase cu mediul.

ne dorim o schimbare semnificativă

Suntem ghidati de curiozitate și angajamentul de a face bine. Încercăm în mod constant să învățăm de la cei mai buni profesioniști și să căutăm sfaturi de la mărci tinere care stabilesc cu adevărat noi standarde pe piața de retail pentru animale de companie. Ne-am propus să împărtășim cunoștințele noastre și produsele frumoase de care ne îndrăgostim zilnic tuturor părinților de câini care ne împărtășesc convingerile.

Înțelegem ce caută comunitatea noastră și oferim soluții pentru ca oamenii să trăiască o viață mai bună alături de câinii lor. Asta include ce hrană mănâncă câinii lor, ce poartă și cu ce jucării se joacă. 

valorile noastre

  • sănătos
  • etic
  • sustenabil
  • design minimalist/ estetică simplă
  • corect și prietenos
  • cruelty-free

ce contează cel mai mult

natural

organic

freeze-dried

human-grade

vegetarian

proteină ​​de insecte

 

sustenabilitate

natural

produs în mod responsabil

100% fără plastic

biodegradabil

compostabil

etic

clean label

 

design/estetică

minimalist

modern

făcut să reziste

forme și linii curate

ambalaj minim